En hyllning till kubismen

Vi har skapat en serie hus som hyllar kubismen. Den sinnrika konstform som Pablo Picasso så starkt bidrog till och utvecklade. Nu mer än hundra år senare kan vi fortfarande låta oss inspireras av dess genialiska enkelhet och omsätta den till modern arkitektur.

Vår hyllning består också i att vi valt att döpa husen efter städer där Picasso verkade och bodde under sitt långa liv. Städer som alla också idag har egna Picasso-museum.

Husen har likt kubismen en spännande enkelhet som lockar och förför. Livet kan ju vara krångligt nog som det är, därför är det viktigt att vårt boende är genomtänkt. Bra hus ska uppfylla våra moderna behov och samtidigt kännas lustfyllda och harmoniska.

Med ljusintag från alla fyra väderstreck genom de stora fönstren tar vi hjälp av naturen på bästa sätt. Solen är vår mest energieffektiva värmekälla, det är klimatsmart att ta vara på det. Den rejält tilltagna takhöjden ger rymd och bidrar också till optimalt ljusinsläpp.

Det är naturligtvis stor skillnad i yta på 112 och 244 m². Men det betyder inte att det behöver vara stor skillnad i kvalitet och känsla. Vårt hus Antibes, är en kubistisk liten pärla, plockad ur ett ostron vid franska Rivieran. Har ni behov av ett större hus är det bara att resa vidare i Picassos fotspår och hitta er egen favorit i vår kubistiska samling.